loader image

Evaluarea cadrelor didactice de către studenții anului 4 Licență și anul 2 Master

IUNIE – IULIE 2022

În perioada 24.06.2022 – 08.07.2022 se desfăşoară acţiunea de evaluare a cadrelor didactice de către studenţii anului 4 Licență și anul 2 Master, Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informației Iași, pentru toate disciplinele din anul universitar 2021-2022 (ambele semestre).

Aplicaţia de evaluare poate fi accesată, între orele 08:00 – 23:00, online, la adresa: http://itsg.etti.tuiasi.ro, utilizând calculatoare personale cu conexiune la Internet.

Accesul la aplicație se face pe bază de CNP propriu.
După introducerea CNP-ului, selectaţi disciplinele şi cadrele didactice pe care le veţi evalua.
ATENŢIE!
Autentificarea se poate realiza doar o singură dată, de aceea vă rugăm să faceţi evaluările tuturor disciplinelor într-o singură sesiune de lucru şi să completaţi toate câmpurile.
• Anul de studiu care apare pe pagina de acces la chestionar se referă la anul de studiu în care aţi fost înscris în anul universitar 2021 – 2022, căruia îi aparţin disciplinele evaluate.
• Nu închideți browserul web (aplicația de navigare pe Internet) în timpul evaluării! Dacă închideţi sesiunea de lucru, nu veţi mai putea accesa aplicaţia.

În câmpul-text din partea de jos a formularului de evaluare, puteţi înscrie diverse sugestii, observaţii sau aprecieri ale dumneavoastră pentru disciplina evaluată şi cadrul didactic titular.

Părerea dumneavoastră contează!

Dacă întâmpinaţi probleme în a accesa aplicaţia de evaluare, vă rugăm să trimiteţi un mesaj prin e-mail, cu descrierea problemei, la adresa evaluare@etti.tuiasi.ro.

EnglishRomanian