loader image

In atentia studentilor de anul II

 1. Perioada de practica, conform calendarului universitar pentru ETTI, este 27 iunie-15 iulie. Programul si Orarul de participare la practica este elaborate de fiecare companie in parte.

2. Studentii care au beneficiat de echivalarea stagiului de practica(CLL, INTSH, etc.), nu sunt mentionati in listele de repartitie afisate.

3. Studentii care doresc sa efectueze practica pe cont propriu, vor trebuie sa completeze formularul ,,Conventie de practica 2022’’ postat pe situl facultatii, si sa-l trimita prin email la adresa: ovidiu@etti.tuiasi.ro, pana la data de 20 iulie 2022.

Repartiție practică

Vitesco
Veoneer
Continental Lighting | Practica Continental Lighting online
Continental
BorgWarner

Practica CENTRIC

Don’t know what to do for your summer practice this year?

Centric IT Solutions proposes an online version consisting of 9 workshops that will equate to your summer practice.

The Summer Practice @Centric will take place between the 27th of June and the 15th of July, online, using Microsoft Teams.

The maximum number of participants is 20, and they will be constantly evaluated by the trainers, based on their team and individual activity. At the end of the program, each student will receive a certificate of attendance and a grade for his/ her activity.

To participate, we invite you to fill in the form below, until the 20th of June.

The 20 students will be selected based on the details mentioned above and announced via email on the 23rd of June.

Best of luck!

Practică 2022 Continental + Veoneer

În atenția studenților din anul II, ETTI

1. Compania Continental organizează Summer Practice 2022, oferind un număr de 21 locuri de practică. Studenții care doresc să participe, sunt rugați să trimită pe adresa de email, ovidiu@etti.tuiasi.ro, până la data de 20 iunie inclusiv,  mențiunea ,,Continental Summer Practice”, Numele si Grupa.

2. Compania Veoneer organizează stagiu de practică, oferind un număr de 5 locuri. Studenții care doresc să participe, sunt rugați să trimită pe adresa de email, ovidiu@etti.tuiasi.ro, până la data de 20 iunie inclusiv,  mențiunea ,,Practică Veoneer”, Numele și Grupa.

În cazul  unui număr mai mare de solicitări, departajarea se va face în funcție de media și numărul de credite din primul semestru al anului universitar 2021-2022.

Practică AMD

Studenții din anul II, doritori să urmeze programul de practică de la AMD, sunt rugați să acceseze link-ul: http://tiny.cc/AMD-Practica-de-Vara

Practică de vară SRI 2022

Cum aplic? Detalii teme practică.

PRACTICA DE VARĂ „BorgWarner” 2022 – afiș practică

Model convenție practică 2022

Practica de vară CENTRIC

Practica de vară VITESCO

Practică OSRAM-CONTINENTAL

EnglishRomanian