loader image

ANUNȚ SELECȚIE ERASMUS+

Selecția studenților în programele Erasmus+ și SEE pentru participare în semestrul al doilea din anul universitar 2021/2022

Dragi studenți,

O mobilitate internațională, fie la studii, fie în plasament contribuie în mod decisiv la formarea profesională și a personalității voastre. Bursele Erasmus+ și SEE vă sunt accesibile în urma selecției desfășurată la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației.

Depunerea aplicatiilor se va face online la adresa secretariat@etti.tuiasi.ro, iar dosarul de candidatură va cuprinde o cerere tip, o scrisoare de motivație, un Curriculum Vitae și un certificat de competențe lingvistice.

Selecția va avea loc în ziua de VINERI, 15 OCTOMBRIE 2021, ora 11.00 (interviu online pe platforma Teams) pe baza dosarelor individuale depuse în perioada 7-15.10.2021 (cel târziu la ora 10.00 a zilei de 15 OCTOMBRIE).

Certificatul de competențe lingvistice poate fi obținut anterior candidaturii (se anexează copie) sau poate fi eliberat ulterior, la cerere, de către Centrul Linguatek din cadrul universității noastre.

Alegerea universității partenere pentru desfășurarea mobilității de studiu se face în baza listei de acorduri existente la link-ul http://www.international.tuiasi.ro/ro/acordurile-facultatii-de-electronica-telecomunicatii-si-tehnologia-informatiei urmărind valabilitatea pentru programe de licență, de master sau doctorat.

Pentru detalii suplimentare vă invităm să contactați coordonatorul Erasmus/SEE al facultății, dl. Sef lucrari dr. ing. Daniel MATASARU, email dmatasaru@etti.tuiasi.ro “Erasmus mission: CHANGING LIVES, OPENING MINDS!”

EnglishRomanian