loader image

EVALUAREA CADRELOR DIDACTICE DE CĂTRE STUDENŢI, IUNIE – IULIE 2021

În perioada 28.06.2021 –  11.07.2021 se desfăşoară acţiunea de evaluare a cadrelor didactice de către studenţii Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informației Iași, pentru toate disciplinele din anul universitar 2020-2021 (ambele semestre).

Aplicaţia de evaluare poate fi accesată, între orele 08:00 – 23:00, online, la adresa http://itsg.etti.tuiasi.ro, utilizând calculatoare personale cu conexiune la Internet.

Accesul la aplicație se face pe bază de CNP propriu.

După introducerea CNP-ului, selectaţi disciplinele şi cadrele didactice pe care le veţi evalua.

ATENŢIE!

  • Autentificarea se poate realiza doar o singură dată, de aceea vă rugăm să faceţi evaluările tuturor disciplinelor într-o singură sesiune de lucru şi să completaţi toate câmpurile.
  • Anul de studiu care apare pe pagina de acces la chestionar se referă la anul de studiu în care aţi fost înscris în anul universitar 2020 – 2021, căruia îi aparţin disciplinele evaluate.
  • Nu închideți browserul web (aplicația de navigare pe Internet) în timpul evaluării! Dacă închideţi sesiunea de lucru, nu veţi mai putea accesa aplicaţia.

În câmpul-text din partea de jos a formularului de evaluare, puteţi înscrie diverse sugestii, observaţii sau aprecieri ale dumneavoastră pentru disciplina evaluată şi cadrul didactic titular. Părerea dumneavoastră contează!

Dacă întâmpinaţi probleme în a accesa aplicaţia de evaluare, vă rugăm să trimiteţi un mesaj prin e-mail, cu descrierea problemei, la adresa evaluare@etti.tuiasi.ro.