loader image

Concurs fotografie Erasmus+

Prorectoratul Relații Internaționale anunță desfășurarea concursului de fotografie „Rock – on TUIASI – Erasmus+. Experiența mea de neuitat”, ediția a II – a, derulat în perioada 18.03 – 30.04.2019. Concursul se adresează studenților TUIASI care au participat la cel puțin o mobilitate Erasmus+, precum și studenților Erasmus+ incoming prezenți la TUIASI. Fiecare dintre cele două categorii (incoming și outgoing) va avea 3 premii (I, II și III).

Regulile concursului:

– fiecare student Erasmus + poate înscrie în concurs maximum trei fotografii

– fotografiile vor fi trimise la adresa international@tuiasi.ro, cu următoarele specificații:

  • denumirea fotografiei (de forma Nume_prenume student_categoria (outgoing / incoming)
  • studentul incoming va include în corpul mesajului o scurtă descriere a fotografiei, facultatea din cadrul TUIASI unde își desfășoară mobilitatea, anul stagiului si țara de unde vine
  • studentul outgoing va specifica în corpul mesajului o scurtă descriere a fotografiei, perioada mobilității și țara unde a avut loc stagiul Erasmus+
  • la subiectul mesajului se va trece numele studentului și textul „Concurs foto TUIASI Erasmus 2019″; scurta descriere a fotografiei care reflectă experiența Erasmus+ într-un mod cât mai creativ va fi și ea jurizată.

– perioada de înscriere a fotografiilor: 18.03.2019 – 31.03.2019 (ora 24)
– jurizarea fotografiilor, anunțarea câștigătorilor pe site și premierea: în perioada 01.04.2019 – 12.04.2019
– expoziția (corp T Rectorat): 15.04.2019 – 30.04.2019

Prin înscrierea la concurs, participanții își asumă că fotografiile trimise le aparțin și sunt de acord cu folosirea ulterioară a acestora în materialele de promovare a programului Erasmus+ și a TUIASI, în mediul on-line și off-line.

Use the best onlineHTML, CSS and JS tools at html-css-js.com: editors, code optimizers and more.