loader image

Evenimente

Continental Learning Program (CLP) pentru anul universitar 2020-2021

Înscrie-te la cursurile Continental Learning Program și învaţă direct de la specialiștii Continental!

Programul se desfășoară în parteneriat cu Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației și este un cadru informal în care ne propunem să te provocăm să experimentezi tehnologii noi alături de colegii noștri.

16 specialiști Continental sunt implicați în desfășurarea a 5 laboratoare gratuite săptămânale care au ca tematică elemente de Software Development și de Hardware Design.

Iată de ce să te înscrii și tu în cadrul programului:

  • beneficiezi de experiența și expertiza specialiștilor Continental Automotive;
  • experimentezi tehnologii din industria automotive într-un mediu relaxat;
  • poți beneficia de adeverință pentru echivalarea practicii de vară;
  • poți fi recomandat pentru un proiect de practică de vară sau proiect de diplomă în cadrul Continental Automotive;
  • poți beneficia de recomandări scrise.

Perioada de înscrieri:  8.10. 2020 – 19.10.2020

Pentru mai multe detalii despre laboratoare vezi broșura sau ne poți scrie un email la clp_iasi@continental-corporation.com

Pentru înscriere click aici.


Programul de learning Vitesco Technologies (ViTAL)

“Când a fost ultima dată când ai încercat ceva nou, dincolo de curricula universitară zilnică? Mașinile electrice sunt în trend, iar noi ținem pasul cu ele. Activitatea online nu mai reprezintă o provocare pentru noi, astfel împreună, putem pune bazele unor proiecte de dezvoltare software, hardware și modelare. Astfel începând cu 1 Octombrie 2020, Vitesco Technologies Iași dă startul unui program virtual de învățare: VITAL (Vitesco Technologies Automotive Laboratory) destinat studenților din cadrul facultăților: AC, ETTI și IEEIA, anii de studiu 3 și 4.

Pe lângă informațiile și structura clasică a unui laborator, vă propunem și 4 laboratore relaxante, unde veți putea afla cum poți să construiești un CV, care sunt cunoștințele de care ai nevoie în domeniul automotive, ce este o mașină electrică sau hibridă și chiar și cum poți să faci o prezentare a lucrării de diplomă.

Pregătește CV-ul, menționează laboratorul de care ești interesat și aplică pentru VITAL.“


Workshop Sessions

Anul acesta Liga Studenților Electroniști împreună cu Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din Iași aduce la tine acasă, în cadrul subproiectului „Workshop Sessions”, cele mai importante firme din domeniu, care îți vor răspunde la cele mai amănunțite curiozități legate de viitorul tău de inginer. 
Prezentările vor fi susținute ONLINE pe platforma Teams. Link-urile vor fi afișate în ziua corespunzătoare prezentării. Te așteptăm în săptămâna 2 – 7 noiembrie, 2020, la următoarele evenimente: 

• Luni, 2 noiembrie, 14:00 – 15:00 – „CONTINENTAL at a glance see what’s in it for you”;

• Marți, 3 noiembrie, 14:00 – 15:00 – „ON Semiconductor Career Webinar”;

• Miercuri, 4 noiembrie, 13:00 – 14:00 – „Să Cunoaștem Vitesco Technologies Iași”;

• Joi, 5 noiembrie, 13:00 – 14:00 – „Student la OSRAM Continental”; 14:30 – 15:30 – CONTINENTAL „Career management – see how to be the driver of your own career!”

• Vineri, 6 noiembrie, 16:00-17:00 – „Hai să faci cunoștință cu BORGWARNER, cel mai mare angajator din Iași”; 17:00-18:00 – „Alten Talks”;

• Sâmbătă, 7 noiembrie, 12:00 – Speech – Antreprenor Ciprian Pădurariu de la Bitmi.